Tips for vergetelijk eerste bezoek aan het AFAS Circustheater in Scheveningen » Entertainmentwise – News Block


The AFAS circus theater in Scheveningen is a practical theater from 1904 to date. Een bezoek aan dit historische theater is een ervaring die je niet mag missen. Als je binnenkort voor de eerste keer er naartoe gaat (bijvoorbeeld om musical Aida te zien), dan hebben we enkele tips voor je om het meeste uit je bezoek te halen. Bereid je voor op een betoverende avond vol spectacular entertainment!

kopen bij betrouwbare partij tickets

Het kopen van tickets bij een betrouwbare partij is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je een geldig ticket ontvangt en om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van oplichting. De veiligste y meest berouwbare manier om tickets te kopen voor het AFAS Circustheater es via the officiële van het theater website. Deze website biedt meestal directe links naar betrouwbare ticketverkoopplatforms.

Kom op tijd

Zorg ervoor dat je ruim op tijd receiveert. Ga op tijd weg van huis en houdt onderweg de verkeerssituatie in de gaten. Je kunt ook een auto delen met iemand die richting het theater gaat. Bijvoorbeeld vanaf het station. Het open theater meestal een uur voor aanvang van de voortelling. Dit geeft je voldoende tijd om rustig naar je plaats te gaan, van tevoren een drankje te bestellen en te genieten van de prachtige ambiance van het theater.

verken by omgeving

The AFAS Circustheater light in the bruisende Scheveningen, een popular in toeristische badplaats. Maak van de gelegenheid gebruik om voor of na de voortelling de omgeving te verkennen (je kunt met de deelauto app gemakkelijk je vervoer regelen vanaf je hotel in de stad naar Scheveningen). Wandel on het strand, bezoek de gezellige boulevard de geniet van een heerlijke maaltijd en een van de vele restaurants in de buurt. Er zijn vaak speciale theater menu’s bij verschillende restaurants.

dress to impress

Trek je mooiste outfit aan en maak van deze gelegenheid iets specials. Hoewel er geen strikte dresscode es, voegen nette kleding y een beetje glamor zeker iets toe aan de totale ervaring. Voel je vrij om jezelf te laten zien en maak er een onvergetelijke avond van. Een korte broek es tijdens een avondvoortelling een no go, hoewel het tijdens een matinee voortelling wellicht net op het randje is.

Neem een ​​programmaboekje mee

Bij binnenkomst kun je vaak een programmaboekje kopen. Dit boekje bevat waardevolle informatie over de voortelling, de cast en de geschiedenis van het theatre. Het is een leuk aandenken aan je eerste bezoek en je kunt op een later moment nog even nagenieten van de show.

Schakel je telephone equipment

Om de voortelling niet te verstoren en andere bezoekers niet te hinderen, is het belangrijk om je telefoon volledig uit te schakelen, of op stil te zetten. Vergeet niet om foto’s te maken voordat de voorstelling begint en na afloop buiten het theater, maar zorg ervoor dat je tijdens de voorstelling je camera of telefoon opgeborgen houdt. Het is namelijk niet toegestaan ​​​​om te photographeren en filmen.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top